.

 

 

 

Etiketten omkring denne sublime udendørs madlavningsform, der er den eneste form for madlavning rigtige mænd foretager sig - formentlig fordi der er et element af fare involveret.

 

.


Rutine:
1. Kvinden køber maden
2. Kvinden laver salat, forbereder grøntsager og laver dessert.
3. Kvinden forbereder kødet, marinerer m.v., placerer det på en bakke sammen med krydderi, saucer, grill-bestik m.v og bringer det til Manden der står ude ved grillen med en øl i hånden.

VIGTIGT:
4. Manden placerer kødet på grillen.

Mere rutine:
5. Kvinden går ind for at forberede og gennemføre borddækning
6. Kvinden kommer ud for at fortælle manden, at kødet er ved at brænde på.
Han siger tak, og beder hende hente endnu en øl mens han klarer situationen.

VIGTIGT igen:

7. Manden tager kødet af grillen og rækker det til kvinden.

Rutine, rutine, rutine;
8. Kvinden forbereder tallerkner, salat, brød, tilbehør, servietter og saucer og sætter det på bordet.
9. Efter måltidet rydder kvinden bordet og vasker op.
10. Alle roser manden for det dejlige måltid.
11. Manden spørger kvinden om hun har nydt sin "fridag", og konkluderer på reaktionen, at det er umuligt at gøre kvinder tilfredse!